Welkoim op onze website

 Wij zijn aanwezig op het Tweedehands Motorhomesalon!

Breng ons een bezoekje en ontdek onze nieuwigheden 2020

motorhomesalon antwerepn  motorhomesalon kortrijk

 

welkom op de website van camper-diem

SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west)

 

 

Camper Diem uit Hasselt is een familiaal bedrijf, zelf gepassioneerde kampeerders en gespecialiseerd in interieurvernieuwing van motorhomes en caravans, gaande van het herstofferen van zetels, “aRt-Vie” leder interieurs, tapijten op maat voor cabines en woongedeeltes tot het vernieuwen van matrassen op maat en moduleerbare slaapsystemen voor jullie motorhome of caravan.

 

Interieurservice

Sommige items van onze interieurservice hebben we geselecteerd voor hun hoge kwaliteit en ze voldoen aan de specifieke eisen voor gebruik in de recreatiesector. Deze artikelen hebben het label "aRt-Vie" meegekregen. Zo bent u zeker steeds te kiezen voor een "geselecteerd artikel voor de recreatiesector" van de "hoogste kwaliteit" aan een "sterke prijsverhouding".

"aRt-Vie" staat voor RV (Recreation Vehicul in het Engels), maar verwijst ook naar "l'art de vie" wat staat voor de kunst om van het leven te genieten. Kortom een duidelijke omschrijving wat we met deze kwaliteitsartikelen beogen!

Promoties en contact

Ontdek zeker ook ons rubriek PROMOTIES met onze maandelijkse aanbiedingen. Neem ook gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten.

Wilt u graag nog wat meer informatie over onze verschillende oplossingen? Neem dan vandaag nog contact op met Camper Diem in Hasselt en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Back to Top