Welkom op onze website

Beste klanten,

Door de opgelegde maatregelen omtrent het Coronavirus zien we ons genoodzaakt  volledig te sluiten tot nader order.

Dit doen we om de gezondheid van onze klanten en onze medewerkers te beschermen. Samen gaan we de verspreiding van het Coronavirus tegen.

De gezondheid van ons allen is nu het allerbelangrijkste.  

Afspraken voor herstellingen, afhalingen en bezoek aan de showroom zullen jammer genoeg moeten worden uitgesteld

We blijven wel via mail bereikbaar voor eventuele vragen.

We hopen jullie allen gezond en wel terug te zien na deze uitzonderlijke crisis.

Bedankt voor jullie begrip.
Tanja, Mario en het ganse Camper-Diëm team

 

Omdat een geslaagde vakantie begint

bij...

goed slapen

SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west)

 Gemiddeld brengt een mens één derde van z'n tijd in bed door en dat is zeker het geval wanneer u met vakantie bent. Daarom is het uiterst belangrijk dat u de juiste matras en net juiste slaapsysteem kiest voor uw vakantievoertuig, zo kunt u genieten van een ontspannende vakantie en iedere nieuwe vakantiedag weer fit en uitgerust starten. Bij Health Dream in Hasselt bent u hiervoor aan het juiste adres.

Gespecialiseerd in matrassen op maat

Slapen op maat bij Camper Diem te Hasselt heeft zich gespecialiseerd in matrassen op maat, oplegmatrassen op maat en moduleerbare bedsystemen voor campers, mobilhomes (motorhomes), caravans, boten, vrachtwagens en dit in iedere gewenste vorm en afmeting zoals frans bed, eilandbed, garagebed, alkoofbed.

Slaapkwaliteit

Dikwijls worden motorhomes of caravans als tweedehands gekocht, met een reeds gebruikte matras tot gevolg. Als nieuwe eigenaar slaapt u tenslotte “in het bed van de vorige eigenaars", die de matras hebben beslapen, dikwijls in warme en zweterige omstandigheden met geur- en kuilvorming als gevolg.

Soms zien de matrassen er op het eerste gezicht (langs buiten) misschien nog wel goed uit maar langs binnen vormen zich onder andere verschillende schimmels die een ongezonde slaapkwaliteit tot gevolg hebben.

Wij hebben ons gespecialiseerd in op maat gemaakte matrassen, oplegmatrassen en moduleerbare bedsystemen voor recreatievoertuigen en dit in iedere gewenste vorm en afmeting.

Onze garantie

  • Handmade in Belgium
  • Persoonlijke begeleiding en advies
  • Perfect maatwerk
  • Specifieke selectie en samenstelling voor gebruik in recreatievoertuigen
  • Uitsluitend gebruik van hoogwaardige schuimsoorten (A-kwaliteiten) van Belgische fabrikanten
  • Duurzame en hoogwaardige afwerking
  • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  • 5 jaar garantie

WANT vakantie dient tenslotte om uit te rusten en de batterijen weer op te laden, daar hoort “goed en gezond slapen” zeker en vast bij.

Slim-Camp Kampeermatras

De Slim-Camp kampeermatras is speciaal ontwikkeld voor kampeerders die op zoek zijn naar een op maat gemaakte, compacte (dunnere) matras die toch een hoog slaapcomfort biedt. Wij denken dan specifiek aan kampeerders die erop uittrekken met tent, vouw- of kampeerwagen, daktenten, opzetunit etc.

Talrijke merken

Camper-Diëm biedt matrassen op maat aan voor alle merken: . Wij maken ook al uw matrassen op maat voor zelfbouw campers, ingerichte bestelwagens, fourgons, opzetunits, 4x4  daktenten…

Wilt u graag nog wat meer informatie over onze verschillende oplossingen? Neem dan vandaag nog contact op met Camper Diem in Hasselt en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Back to Top