Kampeermatrassen voor uw Campervan of 4x4

Door het succes van onze opleg- en "Deluxe"-matrassen biedt Camper Diem nu ook specifieke kampeermatrassen aan in Hasselt en omgeving voor onder andere vouwwagens, mini-caravans, opzetunits, daktenten voor 4x4 etc.matras op maat daktenten.

De mogelijkheden

Onze "Deluxe" kampeermatrassen op maat zijn voor deze manier van kamperen meestal minder geschikt. Deze kampeerders zijn dan ook op zoek naar een compacte (dunnere) matras die toch een hoog slaapcomfort biedt. Want, net zoals in de meeste recreatievoertuigen, zijn de standaardmatrassen die door deze fabrikanten worden aangeboden van een lagere kwaliteit.

Daarom bieden we voor deze specifieke doelgroep nu ook een speciale compacte "volwaardige" kampeermatras op maat aan. Ook deze matras wordt dus op maat gemaakt naar de gewenste vorm en afmetingen. Als extraatje voorzien we deze nog van een afneembare en op 90° wasbare hoes in dubbeldoek.
SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west) - Kampeermatras

Air-Flex Slim-Camp

de compacte kampeermatras

Een volwaardige compacte matras samengesteld uit een onderlaag van 3cm "AIRFLEX" met als toplaag Hcc55 koudschuim en afgewerkt met een gladde Bamboo-hoes met ritssluiting. De dikte van het matras is tevens de volwaardige kerndikte. De specifieke hoes is anti-allergisch en wasbaar op 60°
Verkrijgbaar in 3 diktes:
  • 6 cm
  • 8 cm
  • 10 cm

Het HCC-koudschuim zorgt voor een optimale ondersteuning van het lichaam (zelfs op deze beperkte diktes!) en biedt een comfortabel slaapcomfort. Door z'n specifieke opbouw met Air-Flex geeft deze matras een perfecte ondersteuning, hoge ventilatie met een hoge vochtregulatie. Deze matras is door z'n doordachte (slimme) opbouw licht in gewicht en biedt een hoog slaapcomfort op beperkte dikte. Ideaal voor gebruik in ruimtes waar slechts een beperkte hoogte beschikbaar is.

Zoals: Daktenten voor 4x4 voertuigen, alkoofmodellen, campers met een hefdak, opzetunits, etc.

SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west) - Kampeermatras
 SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west) - Kampeermatras   
   

 

Wij realiseren matrassen op maat voor onder andere Land Rover, Saris, Howling Moon, Maggiolina , Overzone, Westfalia, Topsleeper, Autohome, Foresthome, Toyota Land Cruiser en Hi-Ace, Tentco, James Baroud, enz....

Kampeermatras op maat voor daktenten, 4x4 voertuigen, kampeerwagens, opzetunits, vouwcaravans, camping-car,…

Wilt u graag nog wat meer informatie over onze kampeermatrassen? Neem dan vandaag nog contact op met Camper Diem in Hasselt en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west) - Kampeermatras SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west) - Kampeermatras SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west) - Kampeermatras SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west) - Kampeermatras
Back to Top