Oplegmatrassen van Camper-Diëm

Soms is het niet mogelijk of nodig om te opteren voor een volwaardige matras. Bijvoorbeeld bij het ombouwen van een zithoek wenst u toch comfortabel te slapen op de bestaande kussens. Of de matras in uw camper of caravan is wel (nog) van goede kwaliteit maar veel te hard. Dan kan een oplegmatras of (matras)matrastopper de juiste uitkomst bieden. U vindt zo’n oplegmatras in Hasselt bij Camper Diem.

Nood aan een beter slaapcomfort

in je vakantievoertuig?

Camper-Doiëm biedt diverse kwaliteiten en uitvoeringen van oplegmatrassen. Ook hierbij is ons maatwerk uiteraard van toepassing. Diverse lengte- en breedtematen, afrondingen, afschuiningen, wij maken de oplegmatras van uw keuze naar het juiste model.
SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west) - Oplegmatrassen

"Mobil” Topper

Oplegmatras in koudschuim HR55 verkrijgbaar in één standaard dikte:
  • *6 cm

Het koudschuim "MOBIL"oplegmatras is ontwikkeld om een goede lighouding en verhoogd slaapcomfort op o.a. bestaande zitkussens te garanderen. Want een goede nachtrust is zeer belangrijk! Dus ook op vakantie. Door het gebruik van deze "Mobil oplegmatras" zullen naden en knopen van zitkussens niet meer voelbaar zijn.

Deze Mobil Oplegmatrassen zijn dus vooral geschikt voor het gebruik op omgebouwde zitbanken./ dinettes

SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west) - Oplegmatrassen

Campur-Topper “Primo”

Oplegmatras in Nasa traagschuim verkrijgbaar in twee diktes:
  • *4 cm
  • *6 cm
Handige en compacte traagschuimmatras, ideaal voor gebruik op nieuwe maar "te harde" of oncomfortabele matrassen maar ook op harde kussens van omgebouwde zitbanken.  Zorgt voor extra ondersteuning en ortopedisch slaapcomfort. Het lichaam wordt bij gebruik van deze traagfoam-matras goed ondersteund op de plekken waar het dat nodig heeft. Geschikt voor mensen met bepaalde gezondheidsproblemen om hun nachtrust te verbeteren (vb. bij rug-, gewrichts- en nekpijnen, slechte bloeddoorstroming).Afwerking met een  gladde, wasbare bamboo-hoes met rits

De "Campur -TOPPER" is dus vooral een compacte oplegmatras voor een scherpe prijs! Ze is geschikt om het slaapcomfort te verhogen op bestaande kussens van omgebouwde zitbanken of te harde matrassen. Door z'n compactheid is ze gemakkeljk op te bergen.
SLAPEN OP MAAT - Hasselt (west) - Oplegmatrassen

Eucafeel-Topper

Geen slapeloze nachten meer!

Oplegmatras in "Eucafeel-Gel" verkrijgbaar in twee diktes:

  • *6 cm
  • *8 cm

Standaard afgewerkt met een gladde, wasbare Bamboetijk met rits

Een Eucafeel-oplegmatras zorgt voor een extra hoog en zacht, bijna zwevend slaapcomfort op bestaande en vooral te harde matrassen Kan ook gebruikt worden voor het opvangen van een spleet tussen twee bestaande losse matrassen. Ook zéér geschikt voor slapers die het snel te warm hebben!!
De Eucafeel oplegmatrassen zijn dus uitermate geschikt als comfortmatras voor het gebruik op bestaande hard of oncomfortabelee matrassen maar ook op kussens van omgebouwde zitbanken of om het algemeen slaapklimaat te verbeteren.

 

Oplegmatras Eucafeel
   

 

Onze matrastoppers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kwaliteiten. Alle maatwerk is mogelijk en ze zijn licht in gewicht Oplegmatrassen zijn een betaalbare oplossing voor een verhoogt slaapcomfort

Ze worden altijd hoogwaardig afgewerkt met een Bamboo-tijk.en ze ze worden voorzien van een ritssluiting

Wilt u graag nog wat meer informatie over onze oplegmatrassen? Neem dan vandaag nog contact op met Camper Diem in Hasselt en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Back to Top