Oplegmatrassen voor de beste hygiëne

Soms is het niet mogelijk of nodig om te opteren voor een volwaardige matras. Bijvoorbeeld bij het ombouwen van een zithoek wenst u toch comfortabel te slapen op de bestaande kussens. Of de matras in uw camper of caravan is wel (nog) van goede kwaliteit maar veel te hard. Dan kan een oplegmatras of (matras)topper de juiste uitkomst bieden. U vindtzo’n oplegmatras in Hasselt bij Camper Diem.

Ruim aanbod

Wij bieden diverse kwaliteiten en uitvoeringen van oplegmatrassen. Ook hierbij is ons maatwerk uiteraard van toepassing. Diverse lengte- en breedtematen, afrondingen, afschuiningen, wij maken de oplegmatras van uw keuze naar het juiste model.

"Mobil” Topper

Oplegmatras in koudschuim HR55 verkrijgbaar in twee diktes:

 • *6 cm (schuimkern 4 cm)
 • *8 cm (schuimkern 6 cm)

Het koudschuim "MOBIL"oplegmatras is ontwikkeld voor een goede lighouding op bestaande zitkussens. Want een goede nachtrust is zeer belangrijk! Dus ook op vakantie. Door het gebruik van deze "Mobil oplegmatras" zullen naden en knopen van zitkussens niet meer voelbaar zijn.

"Deluxe" Climairtijk

Afwerking met een hoog ventilerende matras. Deze Mobil Oplegmatrassen zijn dus vooral geschikt voor het gebruik op omgebouwde zitbanken.

Campur-Topper “Primo”

Oplegmatras in Nasa traagschuim verkrijgbaar in twee diktes:

  • *4 cm
  • *6 cm

Handige en compacte traagschuimmatras, ideaal voor gebruik op omgebouwde zitbanken of bestaande kussens. Zorgt voor extra ondersteuning en ortopedisch slaapcomfort. Het lichaam wordt bij gebruik van deze traagfoam-matras goed ondersteund op de plekken waar het dat nodig heeft. Afwerking met een standaard gladde damasthoes met ritssluiting.

De "Campur PRIMO" is dus vooral een compacte oplegmatras voor een scherpe prijs! Ze is geschikt om het slaapcomfort te verhogen op bestaande kussens van omgebouwde zitbanken of te harde matrassen. Door z'n compactheid is ze gemakkeljk op te bergen.

Campur-Topper “Class”

Oplegmatras Deluxe in Nasa traagschuim verkrijgbaar in twee diktes:

   • *6 cm (schuimkern 4 cm)
   • *8 cm (schuimkern 6 cm)

Deze traagschuim oplegmatras zorgt voor een extra orthopedisch slaapcomfort op bestaande matrassen of kussens. Het lichaam wordt bij gebruik van deze traagfoam-matras goed ondersteund op de plekken waar het dat nodig heeft. Geschikt voor mensen met bepaalde gezondheidsproblemen om hun nachtrust te verbeteren (vb. bij rug-, gewrichts- en nekpijnen, slechte bloeddoorstroming).

De "Campur CLASS" oplegmatrassen zijn dus uitermate geschikt voor het gebruik op bestaande matrassen (indien ze voldoende stevig zijn) maar ook op kussens van omgebouwde zitbanken.

Oragnica Gel "NATURO-TOPPER"

Oplegmatras in "Organica Gel" verkrijgbaar in twee diktes:

   • *6 cm (schuimkern 4 cm)
   • *8 cm (schuimkern 6 cm)

Standaard afgewerkt met een Bamboetijk

Een Organica-oplegmatras zorgt voor een extra hoog en zacht slaapcomfort op bestaande en vooral te harde matrassen of kussens. Kan ook gebruikt worden voor het opvangen van een spleet tussen twee bestaande losse matrassen. Ook zéér geschikt voor slapers die het snel te warm hebben.
De Naturo oplegmatrassen zijn dus uitermate geschikt als comfortmatras voor het gebruik op bestaande harde matrassen maar ook op kussens van omgebouwde zitbanken.

Onze matrastoppers zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kwaliteiten. Alle maatwerk is mogelijk en ze zijn licht in gewicht. Oplegmatrassen zijn een betaalbare oplossing voor een verhoogt slaapcomfort. Ze worden altijd hoogwaardig afgewerkt met een Climair Deluxe tijk. Allemaal kunnen ze worden voorzien van een ritssluiting.

Wilt u graag nog wat meer informatie over onze oplegmatrassen? Neem dan vandaag nog contact op met Camper Diem in Hasselt en wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Back to Top